Handbal EHF / HC Zalău întâlneşte în turul III al Cupei EHF pe DHK Banik Most

HC Zalău în faţa unei noi aventuri europene. Foto/Magazin Sălăjean.ro

Calificată pentru a patra oară consecutiv în cupele europene, HC Zalău evoluează în acest sezon direct în turul trei al Cupei EHF. Echipa zălăuană va întâlni, sâmbătă, formaţia cehă, DHK Banik Most, care le-a eliminat în turul doi pe norvegiencele de la HK Levanger.

Antrenorul Gheorghe Tadici este la curent cu tot ce în mişcă la echipa cehă motiv pentru care a pregătit foarte bine ambele manşe.

“Ne aşteaptă un meci dificil, cu 4 jucătoare robuste din echipa Cehiei, handbaliste cu experienţă mare, unele dintre ele la nivel de pivot, altele la nivel de poartă şi cu o extremă foarte bună, un star în devenire pe plan european. Sigur că vom încerca să avem o altă prestaţie faţă de cea cu Baia Mare, încercăm să avem în vedere că este un meci retur la ele şi să încercăm să asigurăm o linişte încă din meciul tur, dar pe de altă parte, indiferent de rezultatul de la Zalău, menirea noastră şi a jucătoarelor este de a intra în teren şi de a juca la potenţialul maxim. Nu va fi un meci uşor, echipa asta este câştigătoarea de Cupă Europeană, chiar dacă este a patra Cupă Europeană în ierarhia EHF, dar e o echipă bună cu jucătoare cu experienţă.”a declarat antrenorul Tadici.

DHK Banik Most este câştigătoarea din sezonul trecut al Cupei Challenge, formaţia cehă câştigând finala cu echipa croată, ZRK Samobor.

Partida dintre HC Zalău şi DHK Banik Most este programată sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Zalău şi va fi oficiată de un cuplu din Letonia, alcătuit din Vadims Jaskins şi Eduards Zabko. Observator din partea Federaţiei Europene de Handbal a fost delegat maghiarul Peter Eles.

Distribuie:

Postaţi un comentariu