Goga a adus prima victorie pentru ”U” în cantonamentul din Slovenia

Foto: Dan Bodea arhivă)

Universitatea Cluj efectuează un stagiu de pregătire în localitatea Čatež ob Savi (Slovenia), iar miercuri, „studenții” au disputat primul meci test în compania formației maghiare Mezokovesd Zsory, locul 6 în ediția de campionat 2018/2019 în prima ligă din Ungaria.

Oponenta „Șepcilor roșii” a deschis scorul în minutul 17, prin Nagy. Trupa lui Cristi Dulca și Mircea Cojocaru au replicat prin Firmino, dar reușita portughezului a fost anulată. Per ansamblu jocul a fost echilibrat, iar în minutul 69 Inacio a restabilit egalitatea și pe tabela de scor.

Golul primei victorii estivale a fost marcat de căpitanul Dorin Goga, în minutul 80. Dulca și Cojocare au început partida în formul: Dur-Bozoancă – Telcean, Inacio, Kay, Berci – Ceitil, Florescu – Rafa, Goga, Pop – Firmino, iar pe parcursul întâlnirii au mai evoluat Jose Costa (în poartă), Takacs, Taub, Pedro, Burghele, Vomir și Dican.

Universitarii se vor pregăti în Slovenia până în 25 iulie și mai au programate alte două amicale. Cel mai tare meci test este în compania vicecampioanei Macedoniei, Vardar Skopje, în data de 21 iulie, iar pe 24 iulie alb-negrii vor înfrunta gruparea Al Faysaly, locul 6 în prima ligă a Arabiei Saudite, în ediția precedentă de campionat. Campionatul 2019/2020 al eșalonului secund va începe la data de 3 august, iar ”U” Cluj va evolua în deplasare, cu CSM Reșița.

Distribuie:

Postaţi un comentariu