Gloria pierde cu ultima clasată dar rămâne lider. UTA Arad 1-0 Gloria Bistrița

Foto: arhivă

Gloria a pierdut cu 1-0 partida disputată în deplasare, la Arad, într-un meci contând pentru etapa a VII-a seriei de nord din Liga a II-a, dar rămâne lideră în clasament mulțumită jocurilor de rezultate. După șase meciuri în care nu a cunsocut eșecul, invincibilitatea bistrițenilor lui Coroian&Negrean a fost oprită chiar de „lanterna roșie” a seriei, UTA Arad, echipă care obținuse până la acest meci un punct din 12 posibile.

Gloria a început partida în forță, respectându-și statutul de favorită în fața codașei seriei, care până la acest meci izbutise un singur egal. Chiar dacă mai bine de jumătate de oră a jucat cu un om în plus, a avut o bară, un penalty, un gol anulat și numeroase alte ocazii, Gloria nu a reușit să scoată nici măcar un punct la finalul unui meci terminat cu scandal.

Minutul 10 a consemnat prima ocazie pentru „alb-albaștri”, Chițu trimițând în bară din lovitură liberă, pentru ca doar opt minute mai târziu golul lui Firțulesc să fie anulat pe motiv de offsaid. Contrar cursului jocului, arădenii au deschis scorul, în minutul 21, după un corner care l-a găsit pe atacantul Sălăjan în poziție ideală.

După golul „Bătrânei Doamne” meciul a devenit unul anost, repriza a doua animându-se brusc după o fază controversată la care Gloria Bistrița a primit penalty în urma unui fault în careu comis de căpitanul arădenilor Neagu, ulterior eliminat de centralul timișorean Flavius Roșu.

De la punctul cu var a executat atacantul Marius Curtuiuș care însă a confirmat lipsa de inspirație pe care Gloria a avut-o în acest meci. Bistrițeanul a ratat și astfel Gloria Bistrița a înregistrat primul eșec în această ediție de campionat.

Meciul nu a fost lipsit de incidente, fanii gazdelor cerându-le favoriților lor să iasă de pe teren după decizia arbitrului de centru de a-i penaliza cu o lovitură de la 11 metri.

Chiar dacă a pierdut, Gloria rămâne lideră în clasamentul Seriei a II-a din eșalonul secund, cu 14 puncte, următoarea clasată fiind CSM Râmnicu Vâlcea care are 12 puncte.pentru bistrițeni urmează încă o deplasare, în Oltenia, la CS U Craiova, echipă care se află pe locul 4 în clasament.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu