Eșec dramatic pentru rugbyștii de la ”U” în Cupa României

Sursa foto: facebook/frr

Universitatea Cluj a pierdut meciul restant din etapa a doua a Cupei României la rugby, scor 28-29, la Constanța, în fața echipei locale Tomitanii. Trupa pregătită de Horea Hîmpea, Cristi Săuan și Răzvan Roman au condus la pauză cu 14-5 grație încercărilor reușite de Ovidiu Melniciuc și Andrei Ballok, ambele transformate de Ionuț Mazăre.

Și gazdele au culcat odată balonul în terenul de țintă al clujenilor, în prima repriză. Actul secund a fost echilibrat cu Tomitanii încercând să întoarcă rezultatul, după ce în urmă cu trei săptămâni pierduseră, tot pe teren propriu, în fața universitarilor, scor 24-34, într-un meci din Superliga Națională.

În absența antrenorului sud-african Denny de Villiers care și-a dat demisia, președintele clubului dobrogean, Cristian Cojocaru, a revenit pe banca tehnică și a adus prima victorie a echipei sale în Cupa României. Tomitanii au câștigat dramatic, la ultima fază de joc prin eseul reușit de neo-zeelandezul Johnny Sola.

Pentru Universitatea au mai înscris în repriza secundă Răzvan Bârlădeanu și Vlad Rotar, ambele încercări fiind transformate de Ionuț Mazăre. În urma eșecului de la Constanța ardelenii au coborât pe ultimul loc în grupa A a Cupei României și va disputa următorul joc la sfârșitul acestei săptămâni, acasă, cu Știința Baia Mare, în Superliga Națională.

Distribuie:

Postaţi un comentariu