Dublă victorie pentru ”U”. Coman a marcat o triplă cu Victoria

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a disputat, sâmbătă, ultimele două meciuri test înaintea reluării campionatului în eșalonul secund. Trupa lui Adi Falub a întâlnit, de la ora 11:00 gruparea din Liga 3, Metalurgistul Cugir, iar de la ora 13:00 a înfruntat Victoria Cluj, formație ce evoluează în Liga 4 Cluj. În cel de al doilea meci a debutat pentru echipa universitară și Răzvan Horj (foto, în alb, la minge), recent împrumutat de la CFR.

Foto: Dan Bodea

Managerul sportiv al „Șepcilor roșii” a început disputa cu Metalurgistul Cugir în formula: Gorcea – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Barbu, Dican, Ștefănescu – Goga, Gavra, Mailat. Per ansamblu meciul a fost echilibrat, iar acest lucru avea să fie consemnat și la finalul primei reprize, încheiată la egalitate, scor 1-1, după reușitele lui Gavra (min.17), respectiv Dohotariu (33).

Studenții au avut o evoluție mult mai consistentă în repriza a doua. Barbu a punctat pentru 2-1, în minutul 50 din lovitură de la 11 metri, iar Mailat (foto, în alb-negru) a înscris golul trei al alb-negrilor în minutul 64. Scorul final a fost stabilit de Dicu (min. 83), 3-2 pentru ”U”.

Al doilea meci test a fost mult mai ușor, adversarul din Liga 4, Victoria Cluj, nereușind să pună în niciun moment în pericol poarta universitarilor. Pentru disputa cu victoria, Adrian Falub a optat pentru următoarea formulă de joc: Dur-Bozoancă – Ilieș, Crăciun, Florescu, Taub – Văsălie, Penescu – Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman.

Foto: Dan Bodea

Coman a deschis scorul încă din minutul 5, iar până la pauză și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Mihalcea (7 p), Crăciun (9) și Pârvulescu (15). La nici două minute de la reluarea jocului Văsălie a înscris pentru 5-0. Deși a fost folosit pe o poziție inedită, fundaș central, George Florescu a înscris și el (52), iar Coman, cu o dublă (61, 78), a stabilit scorul final, 8-0 pentru Universitatea.

Meciurile eșalonului secund se reiau la sfârșitul acestei săptămâni, pe 22 febraurie, iar ”U” Cluj va juca pe teren propriu cu FC Argeş, echipă aflată în lupta pentru promovarea în Liga 1. După 20 de meciuri, universitarii au strâns 25 de puncte, cu doar patru mai multe decât Concordia Chiajna, echipă care ocupă locul 16 (retrogradabil).

Distribuie:

Postaţi un comentariu