Djokovic și Costache au marcat în cea de a doua victorie a CFR-ului, în Austria

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Stagiul de pregătire al CFR-ului se apropie de final, iar pentru ultimele zile de cantonament Dan Petrescu a programat nu mai puțin de trei amicale. După victoria cu Orenburg (1-0) și egalul cu Steaua Roșie Belgrad, vișiniii au câștigat cu scorul de 2-1 și meciul test cu croații de la NK Osijek. Meciul a durat 120 de minute (două reprize a câte 60 de minute) și a fost echilibrat doar în prima oră de joc, când cele două echipe și-au împărțit ocaziile de poartă.

Djokovic a deschis scorul în minutul 17 cu un șut din interiorul careului. Osijek a restabilit egalitatea în minutul 32, dar la cabine s-a intrat la scorul de 2-1 pentru CFR, Costache fiind autorul celei de a doua reușite a feroviarilor. Repriza a doua a fost controlată autoritar, dar niciuna dintre oponente nu a mai marcat și CFR rămâne neînvinsă în jocurile amicale din această vară.

Dan Petrescu a început meciul în formula: Vâtcă – Susic, Vinicius, Mureșan, Camora – Costache, Djokovic, Hoban – Luis Aurelio, Deac și Omrani, iar în ultimele 60 de minute au intrat pe rând: Jesus – Peteleu, Burcă, Boli, Radu, Itu, Culio, Bordeianu, Mailat, Ţucudean, Păun, Petrila, Horj.

CFR își va încheia cantonamentul din Austria pe 30 iunie, nu înainte de a disputa alte două meciuri test, cu Mlada Boleslav (Cehia) – 28 iunie și Sparta Praga (Cehia) – 29 iunie. Până la debutul în preliminariile Ligii Campionilor, CFR va disputa și un meci oficial. Este vorba despre înfruntarea din Supercupa României. Meciul care deschide sezonul 2019/2020 este programat pe 6 iulie, la Ploiești, și le va opune pe CFR și pe Viitorul Constanța.

Distribuie:

Postaţi un comentariu