Divizia A1 / Volei Alba Blaj a dat lovitura la Bacău

Volei Alba Blaj a produs primul cutremur în campionatul feminin de volei, a bătut campioana Ştiinţa Băcau chiar la ea acasă

Echipa feminină de volei Alba Blaj a produs primul şoc din actuala ediţie a Diviziei A1 învingând, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2 la seturi, pe Ştiinţa Bacău, campioana en-titre a României.

Meciul din cadrul etapei a II-a a campionatului regulat a fost extrem de animat, cu numeroase răsturnări de scor. Gazdele şi-au respectat statutul de echipă campioană doar în prima parte a confruntării.

În primul set, băcăuancele au început bine şi au condus foarte rapid cu 3-0. A fost doar un foc de paie pentru că veterana Luminiţa Trombiţaş şi-a adunat mai tinerele colege în jurul ei şi jocul echipei s-a schimbat, iar Alba Blaj şi-a adjudecat primul set cu 26-24.

Gazdele şi l-au adjudecat pe cel de al doilea şi pe cel de al treilea şi păreau scăpate în câştigătoare. Ardelencele nu au fost de acord cu scorul de pe tabelă şi au triumfat în seturile patru şi cinci obţinând o victorie uriaşă pe terenul campioanelor din Bacău.

La finalul jocului antrenorul formaţiei Alba Blaj,   Branko Gajic, a declarat că obiectivul echipei sale nu este titlul naţional ci clasarea pe locurile 3-4 în prima divizie de volei a ţării.

Distribuie:

Postaţi un comentariu