CFR / „Vişiniii” atacă pe toate fronturile

CFR Cluj luptăpe toate fronturile în competiţiile interne, iar în octombrie, după decizia TAS, ar putea urca pe podiumul Ligii 1

CFR Cluj traversează o perioadă extrem de fastă. Deşi clubul este în insolvenţă, iar în vară au plecat foarte mulţi jucători, rezultatele sunt peste aşteptările oficialilor şi ale suporterilor. Marţi, vişiniii au trecut de CS Baloteşti în 16-imile Cupei României, prin golul marcat în prelungiri de Belek, iar în Liga 1, echipa este pe locul 8 al clasamentului cu 13 puncte. Situaţia se va schimba radical la sfârşitul lunii octombrie când Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va da verdictul în cazul penalităţii de -6 puncte dictată împotriva clubului ardelean de Comisia de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

„Avem fixat la TAS procesul pe 21 octombrie. La Lausanne voi merge și eu și sper să venim victorioși și de acolo. Sunt încrezător, pentru că suntem sancționați pentru un lucru pe care nu-l putem face: ni se cere să plătim niște datorii dinainte de intrarea în insolvență, iar legea insolvenței interzice și e chiar infracțiune să faci așa ceva”, a declarat Mureșan. Referitor la evoluțiile foarte bune din campionat, Cupa României și Cupa Ligii, șeful clubului din Gruia a declarat că obiectivul echipei este câștigarea Cupei României, sau a Cupei Ligii, dar vor lupta și pentru titlul de campioni dacă echipa își va păstra tonusul.

”Suntem în obiectiv pe toate fronturile: și în camoionat, Cupa Ligii, și în Cupă. Titlul nu e obiectivul nostru, nu ne-am propus locul 1, dar dacă putem să îl obținem, nu ne-ar displăcea și avem echipă bună, deci orice e posibil”, a mai spus Mureşan. Dacă își recuperează cele șase puncte de penalizare, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul precedent când CFR-ul a fost penalizată cu – 24 de puncte, vişiniii pot ajunge direct pe podiumul Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu