CFR – Viitorul 0-0. Petrescu și Hagi s-au anihilat reciproc

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj și FC Viitorul Constanța au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat pe Arena Dr Constantin Rădulescu, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Dacă feroviarii sunt siguri de locul 1 la finalul primei părți a sezonului, dobrogenii au emoții în ceea ce privește accederea în faza play-off.

Vișiniii au început tare meciul și au ascuns mingea, jucătorii lui Hagi reușind să iasă din propria jumătate de teren abia după 10 minute de joc. Prima tentativă de țintă i-a aparținut lui Bordeianu, dar șutul acestuia s-a dus peste poarta lui Căbuz. În minutul 16 Dan Petrescu a făcut prima înlocuire. A ieșit Joca și a intrat Omrani.

În minutul 25 Deac a trimis cu capul, însă portarul oaspeților nu a putut fi învins. Pe fondul unui joc mai bun al gazdelor, Gabi Iancu e fost aproape să-l surprindă pe arlauskis cu un șut de la mare distanță. Balonul a izbit bara transversală și scorul a rămas același ca la începutul disputei.

În minutul 43 Costache și-a arătat încă odată limitele. A primit o minge ideală la marginea careului advers și, din poziție ideală, a șutat slab. Ca să mai salveze din penibilul situației fotbalistul CFR-ului s-a dat lovit și a solicitat lovitură de la 11 metri. A fost ultima fază importantă a primei reprize.

În partea a doua a întâlnirii s-a mai jucat fotbal aproximativ 15 minute, după care ambele oponente au ales să conserve rezultatul și să aștepte fluierul final al lui Radu Petrescu. CFR acumulează 49 de puncte și va intra în play-off de pe primul loc al clasamentului. FC Viitorul are 39 de puncte și nu este sigură de prezența în faza următoare a campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu