CFR transferă pentru Liga Campionilor. Noile achiziții au împreună aproape 100 de ani!

Foto: Dan Bodea

Oficialii campioanei CFR caută în această perioadă întăriri pentru viitoarea participare în Liga Campionilor. Managerul general al feroviarilor, Bogdan Mara, a anunțat primele achiziții. Astfel, Mario Rondon și Luis Aurelio, ambii de la Gaz Metan Mediaș, au semnat angajamente cu CFR, iar următoarea țintă este fostul internațional român Paul Papp.

Atacantul venezuelean Mario Rondon are 33 de ani și este golgheterul grupării din Mediaș cu 8 reușite în 17 partide disputate în acest sezon. Portughezul Luis Aurelio este mijlocaș și titular de drept la Gaz Metan pentru care a bifat 35 de partide (în acest sezon) și a marcat un gol.

„L-am luat pe Rondon. Am semnat, este jucătorul nostru. A venit liber de contract. Este vârf. În momentul când termină contractul cu Mediaș va fi jucătorul nostru. L-am luat și pe Luis Aurelio. Ambii au venit liberi de contract. I-a vrut Dan Petrescu”, a declarat Bogdan Mara pentru Digisport.

Următorul jucător care are șanse mari să semneze cu CFR este Paul Papp. Fotbalistul clujean a evoluat în ultimii doi ani în Turcia, la Karabukspor (26 de meciuri) și Sivaspor (19 partide). Papp are 29 de ani, poate evolua atât ca fundaș central, cât și în banda dreaptă și 18 selecții la echipa națională a României. Feroviarii și-l mai doresc și pe Ivan Martic, de la Universitatea Craiova, însă pentru transferul elvețianului ar trebui să achite și o sumă de bani, lucru neagreat de oficialii din Gruia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu