CFR merge în cantonament în Cipru

Foto: Dan Bodea

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță, a stabilit programul de pregătire de anul viitor. Astfel, vișiniii se vor reuni la arena Dr Constantin Rădulescu pe data de 4 ianuarie, în aceași zi fiind programată și o scurtă ședință de reacomodare la efort. Vor urma vizitele medicale și câteva zile de pregătire pe plan local, iar în perioada 14-28 ianuarie CFR-iștii vor efectua un stagiu de pregătire centralizat în Cipru.

La plecarea în vacanță Vasile Miriuță le-a transmis șefilor clubului să-i aducă întăriri pentru a doua parte a sezonului în derulare. De altfel, din statistici reiese că Miriuță a contat, în cea mai mare parte a campionatului, pe un lot de 14 jucători, la care s-au adăugat sporadic alți 6-7 fotbaliști. ”Eu am spus deja pe cine aș vrea la echhipă. Nu sunt jucători din țară, pentru că la noi fotbaliștii cer bani foarte mulți.

Vom încerca să aducem jucători de afară. Asta a fost mereu o rețetă de succes la CFR”, a spus Miriuță. Antrenorul feroviarilor a lăsat în seama oficialilor clubului să stabilească adversarii pe care echipa clujeană îi va întâlni în cantonamentul din Cipru. CFR Cluj a terminat anul 2016 pe locul 6 în clasamentul Ligii 1, cu 30 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu