CFR joacă returul cu Alaskert. Primăria închide străzile din Gruia

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj și gruparea armeană Alaskert dispută, joi, 16 august, manșa secundă din turul trei preliminar al UEFA Europa League. În tur clujenii s-au impus cu scorul de 2-0 și au prima șansă la calificarea în faza play-off a competiției.

Suporterii vișiniilor, dar și locuitorii cartierului Gruia, în zona adiacentă arenei Dr Constantin Rădulescu, sau cei care vor să tranziteze cartierul, trebuie să știe că Primăria Cluj-Napoca a impus anumite restricții de circulație cu ocazia meciului dintre CFR Cluj și FC Alashkert.

Astfel, între orele 18:00 – 23.00, pe str. Gruia, de la intersecţia „7 Străzi” până la intersecţia cu str. 11 Octombrie, str. 11 Octombrie, str. Romulus Vuia de la intersecţia „7 Străzi” până la intersecţia cu str. Buhuşi (când situaţia o impune).

De asemenea, duminică, 19 august 2018, între orele 19:00 – 23.00, cu ocazia meciului de fotbal FC CFR 1907 Cluj – FC Dinamo 1948 Bucureşti, va fi restricționată circulația rutieră pe str. Gruia, de la intersecţia „7 Străzi” până la intersecţia cu str. 11 Octombrie, str. 11 Octombrie, str. Romulus Vuia de la intersecţia „7 Străzi” până la intersecţia cu str. Buhuşi(când situaţia o impune).

Distribuie:

Postaţi un comentariu