CFR Cluj / Deac nu pleacă până la vară

Ciprian Deac (foto, în vişiniu) va evolua la Cluj cel puţin până la vară, şefii de la CFR şi cei de la Tom Tomsk nu s-au înţeles la suma de transfer / FOTO: Dan Bodea

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a fost blocat de oficialii clubului feroviar, acesta urmând să evolueze în vişiniu cel puţin până la sfârşitul actualului campionat.

Pe adresa clubului clujean a sosit o ofertă concretă de transfer a fotbalistului, din partea formaţiei Tom Tomsk, din prima ligă a Rusiei, însă, suma oferită de gruparea din Siberia, 500.000 de euro, a fost considerată prea mică de oficialii din Gruia. Pentru a-i da drumul să plece clujenii ar fi dorit cel puţin un milion de euro.

Pe de altă parte finanţatorul Paszkany Arpad a anunţat că, cel puţin deocamdată, la echipă nu va mai veni niciun jucător, şeful CFR-ului aşteptând să se termine perioada de transferuri în marile campionate ale Europei, urmând ca după terminarea acesteia să încerce să mai transfere la echipă încă doi fotbalişti.

“Pentru noi transferurile nu s-au încheiat doar că vom aştepta să se închidă fereastra de transferuri în campionatele puternice. Cu siguranţă vom mai aduce jucători”, a declarat Paszkany. Până acum, CFR Cluj i-a transferat pe Aitor Monroy de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi pe fundaşul dreapta Tiago Lopes venit liber de contract din liga a II-a a Portugaliei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu