CFR a obținut prima victorie și-l așteaptă pe Ioniță

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Telenovela transferului lui Alexandru Ioniță, de la Astra Giurgiu la CFR Cluj, este departe de a se fi încheiat dar își derulează un nou episod. Fotbalistul este așteptat, astăzi (18 ianuarie), în cantonamentul feroviarilor din Spania. Încă nu este sigur că oficialii celor două cluburi s-au înțeles 100% în privința mutării dar, nu a mai rămas de discutat decât procentul pe care Astra l-ar încasa în eventualitatea unui transfer ulterior.

Conform digisport.ro, patronul giurgiuvenilor cere 15% dintr-un viitor transfer, iar CFR-iștii nu sunt dispuși să ofere mai mult de 10%. Până să ajungă la un acord, părțile s-au înțeles la suma de transfer, care se ridică la 1.000.000 de euro. În tranzacție ar putea intra și Urko Vera, al doilea marcator al CFR-ului, după Culio. Atacantul spaniol are șanse mici să continue mai mult de 6 luni la CFR și va fi cedat cel mai probabil la Astra. Până să ajungă Ioniță, CFR-ul a obținut prima victorie în cantonamentul din Spania.

Trupa lui Dan Petrescu a învis cu scorul de 4-0 o formație de amatori, Castellon. Hoban (min.37), Culio (min.42) şi Costache(min.75), au fost marcatorii feroviarilor. Spaniolii au marcat și ei un gol, dar în proprie poartă. CFR a început meciul în formula: Duka – Cr. Manea, Luchin, A. Mureşan, Camora – Hoban, Culio, Djokovic – Păun, Omrani, Ţucudean. În repriza a doua au jucat Adi Rus – Peteleu, Vinicius, Bordeianu, Al. Vlad – Deac, L. Rus, Costache – Mailat, Urko Vera (I. Balde, 46), Nouvier (M. Coman, 68). Următorul meci al CFR-iștilor este programat, vineri, cu formaţia poloneză Wisla Cracovia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu