Cel mai mare festival multi-sport dedicat angajaților din lume, Corporate Games, ajunge anul acesta la Cluj

Cel mai mare Festival Multi-Sport mondial pentru firme și corporatii, Corporate Games, va ajunge la Cluj în luna mai. Angajații au posibilitatea să își demonstreze calitățile sportive în cadrul celor 11 întreceri sportive cuprinse în cadrul evenimentului: basketball, șah, alergare, cyclism, fotbal în șase, înot, tenis de masă, tenis de câmp, bowling, volei și Biliard.

Corporate Games este o combinație între sport, business și turism, reunite într-o competiție mondială între corporații, similar cu Jocurile Olimpice, organizând întreceri sportive pentru amatori, de către profesioniști.

Pentru a veni în ajutorul sportivilor, organizatorii evenimentului vor lansa o platforma online, Republik of Sport, unde firmele vor putea introduce detalii despre toate activitățile de wellness pe care le desfășoară, competiții interne sau externe la care participă, participanți, performanțele obținute, precum și alte detalii. Platforma va include toate activitățile sportive în care se implică firmele, acordând puncte pentru participarea angajaților la evenimente, rezultând un clasament Best of wellness cu scopul stimulării implicării firmelor în activităti sportive, cu impact direct asupra angajaților din firme. Cei mai buni angajatori vor fi premiați la sfârșitul anului, dar vor fi recompensate și sporturile de echipă.

Istoria Corporate Games

Acum 30 de ani, dr. Maureen Johnson a avut ideea de a oferi tuturor posibilitaea de a participa la un eveniment sportiv de amploare, similar cu olimpiadele, în care țările sunt înlocuite de firme și corporații. Prima ediție s-a desfășurat la San Francisco și a avut un succes imens.

Începând cu 2012, România s-a alăturat circuitului internațional Corporate Games, cel mai mare eveniment sportiv din lume care promovează sportul în masă pentru amatori, mișcarea și valorile generale ale sportului, organizând în 28 de tari de pe întreg globul festivaluri sportive pentru corporatiști. Peste 1.000.000 de corporatiști au participat în cele 30 de ediții desfășurate până acum, de pe toate cele cinci continente. Edițiile de succes în 2014 s-au desfășurat în Tokyo, Londra, Paris, Istanbul, Bermuda, Cape Town, Dubai, În mai 2012, a aut loc prima ediție din București, iar în iunie 2015 va avea loc cea de-a zecea ediție din capitală.

Distribuie:

Postaţi un comentariu