Campioană olimpică şi mondială a semnat cu HCM Baia Mare

Camelia Herrem

Handbalista norvegiană Camilla Herrem a semnat, marţi seara, un contract pe doi ani cu HCM baia mare, vicecampioana României, la care va juca din luna iulie.

Herrem, care are peste 130 de selecţii în reprezentativa Norvegiei, iar la Mondialul din 2009 a fost desemnată cea mai bună extremă stânga, s-a născut în localitatea Sola şi şi-a început cariera handbalistică în oraşul natal. În prezent joacă pentru Byasen He, echipă la care evoluează din 2006, acelaşi an în care a debutat în naţionala Norvegiei.

Herrem este medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din Londra (2012), dublă campioană europeană în 2008 şi 2010, vicecampioană europeană în 2012, campioană mondială în 2011 şi medaliată cu bronz la mondialul din 2009.

„Încă de anul trecut era discutată şi parafată această înţelegere cu Camilla Herrem de a veni în Baia Mare. Cred că, aducând o jucătoare de top, care a obţinut performanţe deosebite, dăm un plus de profesionalism clubului şi va fi un exemplu pentru toate jucătoarele. nu pot decât să-i felicit pe cei de la club că au reuşit acest lucru şi vreau să le amintesc, aşa ca de fiecare dată, că tot ceea ce fac, fac datorită comunităţii’ , a spus Cătălin Cherecheş, primarul de Baia Mare. HCM este deținută de municipalitatea băimăreană.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Claudiu says:

    Suna frumos transferul Camillei Herrem la HCM!
    Cineva spunea prin oras ca Ada Nechita i-ar fi propus edilului s-o aduca pe Camilla la HCM, pe care l-a convins f usor. Toate dorintele acesteia sunt indeplinite. Dupa meciul de la Gyor Ada a purtat discutii referitoare la transferul acesteia, primimd promisiunea ca din iulie va juca la echipa HCM.
    Este onorant sa ai o asemenea sportiva de calibru la echipa HCM, dar este f interesant sa afle baimarenii de la SILU ( Vasile Viman), managerul financiar al echipei HCM cat a negociat zilele trecute in Norvegia suma pt transferul acestei sportive si salariul pe care il va primi.
    Bietii baimareni, cand vor afla se vor cruci ce sume se invart la asemenea transferuri.
    Edilul a mentionat ca trebuie respectat banul contribuabililor baimareni. Ma intreb daca acest ban este respectat la ce salarii se acorda unora care sincer nu merita si ce chefuri se fac dupa meciurile HCM.
    Multe informaii le poate confirma Anna Maria SOMAY, care stie multe din culisele HCM, a sp ca a participat la toate meciurile HCM-lui din toamna pana in prezent.

Postaţi un comentariu