BASCHET FEMININ/ Nouă jucătoare noi la Cluj

Foto: Dan Bodea

Oficialii echipei de baschet feminin a Universității Cluj au transferat nu mai puțin de nouă sportive în această pauză competițională, în vederea sezonului 2013-2014.

Formația antrenată de Florin Covaciu a transferat-o pe jucătoarea de originea maghiară, Judit Kajdacsi. Judit evoluează pe postul de pivot, iar pe parcursul sezonului trecut, în tricoul echipei din Sfântu Gheorghe, a avut medii de 8.3 puncte și 7.1 recuperări. Pe lângă jucătoarea din țara vecină, la Cluj urmează să ajungă o baschetbalistă din SUA, care va susține probe de joc, tehnicianul ardelencelor, urmând să se decidă în privința ei.

De asemenea, cinci jucătoare de la formația de divizie secundă, MC Sport Cluj-Napoca, au sosit în curtea celor de la Universitatea Cluj. Acestea sunt Lovasz Izabela, Claudia Corbu, Andra Alb, Antonia Leahu, respectiv Oana Budai.

Alexandra Dumitrache, jucătoarea naționalei U20 a României, și Vanesa Lache de la CSM București Sportul Studențesc, au semnat și ele cu formația de pe malul Someșului.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu