BASCHET/ CSM Oradea – “U” BT Mobitelco se va juca în devans

Foto: Dan Bodea

Partida dintre CSM Oradea şi “U” BT Mobitelco, din cadrul primei etape a LNBM, programată iniţial în data de 5 octombrie, se va juca cu trei zile mai devreme, în 2 octombrie.

Schimbarea datei disputării partidei s-a efectuat deoarece Arena Antonio Alexe este ocupată pe 5 octombrie, motiv pentru care cele două cluburi au ajuns la un acord pantru a disputa meciul cu trei zile mai devreme.

Primul joc oficial pentru CSM Oradea în sezonul 2013-2014 se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora19.00, pe teren propriu, în compania formaţiei Concordia Chiajna, în cadrul manşei tur din Cupa României. Apoi, în 27 septembrie, începând cu ora 19.00, bihorenii vor juca la Chiajna meciul retur.

De cealaltă parte, “U” BT Mobitelco va debuta în sezonul competiţional 2013-2014 pe terenul celor de la SCM Craiova, joi, 19 septembrie, începând cu ora 17.15, într-un meci din cadrul manşei tur din Cupa României. O săptămână mai târziu, pe 26 septembrie, craiovenii vor întoarce vizita ardelenilor pentru partida retur. Disputa se va juca în Sala Sporturilor „Horia Demian”, începând cu ora 17.30.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu