Sechestru pe conturile Unicarm

Fabrica Unicarm continuă să aibă probleme

Lucian Chiriac, avocatul familiei Lucuț, a declarat astăzi, la Târgu Mureș, că din momentul demarării unei anchete de către procurorii DIICOT, conturile imperiului Unicarm au fost puse sub sechestru.

Maria Bene, administratorul societății Unicarm, se află în acest moment, la Curtea de Apel Târgu Mureș, unde se judecă recursul înaintat de către procurorii DIICOT, după ce instituția a respins cererea acestora de arestare preventivă a femeii. Aceasta nu a dorit să facă nicio declarația înainte de a intra în sala de judecată, fiind sfătuită de avocatul acesteia că ar fi mai bine să nu dea declarații.

În schimb, avocatul Lucian Chiriac le-a spus jurnaliștilor că pe conturile societății este pus sechestru, până ce situația va fi lămurită. Acest lucru este îngrijorător pentru cei aproximativ 4.000 de angajați ai Unicarm din întreaga țară, care ar putea să nu-și primească salariile prea curând. O angajată susține că patronatul a întârziat deja două zile la plata salariilor și a tichetelor de masă.

Vom reveni cu detalii.

Citește și Cutremur în imperiul Unicarm. Fiica lui Lucuţ, cercetată în dosarul evaziunii cu asigurări

Ancheta DIICOT lasă angajații Unicarm fără salarii

Distribuie:

Postaţi un comentariu