Primarul Coica, în război cu “trio-ul mincinos Ardelean-Băbăşan–Mureşan”

Dorel Coica, primarul municipiului Satu Mare

Revenit din concediu, primarul Dorel Coica a răspuns întrebărilor adresate de preşedinţii filialelor judeţene şi municipale a PDL Satu Mare- Petre Mureşan şi Claudiu Ardelean, respectiv primvicepreşedintelui Sergiu Băbăşan cu prilejul conferinţei de presă organizate în 12 septembrie. Cele patru întrebări se refereau la timpul lung de staţionare pe masa primarului Coica a documentelor care trebuie semnate, motivele reale pentru care viceprimpăriţei Marcela Papici i-au fost retrase atribuţiile, numărul câinilor fără stăpân din municipiu şi costurile legate de gestionarea acestora, respectiv proiectul celui de-al treilea pod peste Someş.

După ce a trecut în revistă mai multe obiective considerate a fi realizate de actuala conducere a Primăriei (între care reabilitarea drumului către Sătmărel aflată în derulare) şi a subliniat faptul că primarul, viceprimarii şi city managerul sunt o echipă sudată şi muncitoare, edilul şef a afirmat că “Petre Mureşan, Claudiu Ardelean şi Sergiu Băbăşan, adică trio-ul de aur, sunt nişte mincinoşi care nu au habar despre activitatea Primăriei”, respectiv circuitul dosarelor şi documentelor.

“Eu, ca primar, uneori sunt deja în Primărie chiar înainte de ora 7 dimineaţa, tocmai pentru a nu lăsa documente nesemnate. City managerul este un băiat deosebit care, în perioada cât am fost în concediu mi-a răspuns la telefon şi s-a deplasat unde l-am trimis chiar şi noaptea la ora 23:00, în consecinţă am intenţii de promovare a acestuia. În privinţa Marcelei Papici, nu i-au fost retrase atribuţiile. Atâta doar că responsabilitatea deciziilor referitoare la şcolile din municipiu nu-i va mai aparţine exclusiv viceprimăriţei, ci vor reveni echipei alcătuite din primar, cei doi viceprimari şi Mariana Roman- şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean” – a declarat Dorel Coica.

În continuare, primarul i-a acordat o atenţie deosebită preşedintelui organizaţiei municipale a PDL – Claudiu Ardelean:

“Juristul şef al gropii de gunoi stă toată ziua în birou unde concepoe tot felul de idei. Ar fi bine dacă ar mai ieşi pe teren să vadă gunoaiele. Poate în felul acesta nu ar minţi împreună cu ceilalţi doi care fac parte din trio-ul de aur. Sunt doar nişte mincinoşi care ar fi bine să se ocupe de problemele lor”! – a afirmat primarul Dorel Coica.

Distribuie:

Nu există Comentarii

 1. Eu cu cine votez... says:

  Dl. Coica este un fin cunoascator al limbii romane. Totusi reiese clar ca Doamnei Papici i-au fost truncheate masiv atributiile.
  PS. Oare de ce numai de Dl. Ardelean se ia? Deoarece dintre cei trei este singurul angajat al Primariei Satu Mare? Cum ar veni, singurul la mana primarului?

  Sa nu uite domnul primar ca este ales, cu mandat de 4 ani si nu detine primaria!
  Urat sa ameninti pe cine poti atinge si sa ignori pe cine nu poti atinge!
  Om cu suflet mic.

Postaţi un comentariu