PDL cere Poliției Locale să amendeze Primăria Satu Mare

Prim-vicepreședintele organizației municipale a PDL Satu Mare se antrenează pentru butonarea administrației locale

Liderii PDL Satu Mare reclamă neglijența pe care o arată edilii municipiului față de clădirile pe care le administrează și cer Poliției Locale, aflată în subordinea Primăriei, să le aplice amenzi.

„Cer Poliției Comunitare să aplice dispozițiile hotărârii 3/2011 a Consiliului Local. Aceste reglementări se referă la sancțiuni privind neîntreținerea clădirilor din Satu Mare. Primăria orașului are o serie de clădiri pentru care ar trebui sancționată de polițiștii comunitari”, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, prim-vicepreședintele organizației municipale a PDL Sorin Ghilea. Acesta a mai acuzat lipsa de reacție a primăriei în cazul cerșetorilor, căruțașilor care tranzitează orașul, câinilor comunitari și ridicarea mașinilor abandonate.

Pe de altă parte, consilierul local PDL, Cosmin Rațiu, a declarat că  activitatea Primăriei este nulă. ”În primăria Satu Mare, cei din conducere stau în fotolii de piele, primesc mii de lei din buzunarul cetățenilor și nu fac nimic pentru aceștia. Putem spune că activitatea Primăriei este nulă dacă nu chiar…  inexistentă”, a declarat consilierul local PDL, Cosmin Rațiu. Acesta a reclamat starea deplorabilă în care se află fostele centrale termice, catalogate drept focare de infecție pentru sătmăreni.

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu