Mobilizare generală în PSD Satu Mare. Ţinta: câştigarea detaşată a alegerilor europarlamentare

Manuela Rogoz este noul purtător de cuvânt al PSD Satu Mare / Fotoreporter: Vasile Mihovici

“Alegerile europarlamentare de anul viitor vor reprezenta un barometru pentru PSD, şi pentru că ne-am propus să le câştigăm detaşat, la nivel judeţean am declanşat mobilizarea generală. Începând de astăzi suntem în campanie electorală”!, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, Dorel Coica, preşedintele organizaţiei municipale.

El a mai spus că PSD va rămâne numărul unu la nivel de judeţ, ca atare toţi membrii vor fi implicaţi în lupta politică în vederea atingerii aceluiaşi obiectiv: câştigarea alegerilor.

Referindu-se la unele derapaje înregistrate recent în sânul alianţei USL, Dorel Coica a declarat: “Noi am respectat şi respectăm protocolul cu PNL, dar dacă se mai întâmplă derapaje, nu vom mai tolera şi vom demonstra că putem să avem şi alte opţiuni”, a afirmat Dorel Coica.

În prezent, la nivel de judeţ PSD Satu Mare are în total 16.000 membri, din care 280 sunt recent intraţi în partid,  147  din aceștia fiind de la organizaţiile de tineret.

În cadrul conferinţei de presă, s-a mai anunţat că noul purtător de cuvânt al PSD Satu Mare este Manuela Rogoz, preşedinta organizaţiei municipale de femei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu