Festivalul Zmeielor, o bucurie pentru cei mici şi cei mari

Aproximativ 100 de careieni mari şi mici au participat sâmbătă la Fesrtivalul Zmeielor organizat la ştrandul termal din municipiu. A fost cea de-a VI-a ediţie, iar vremea frumoasă a ţinut de data aceasta cu participanţii şi cu organizatorii: Centrul Cultural, Direcţia de Cultură şi Sport în colaborare cu Asociaţia sportivă “Corvus Regia” Carei.

Părinţii şi bunicii care i-au însoţit pe cei mici, fie că au venit de acasă cu zmeul din hârtie, fie că l-au confecţionat pe loc, au participat ulterior împreună cu copiii şi adolescenţii la înălţarea zmeielor confecţionate.

Festivalul Zmeielor s-a desfăşurat între orele 12:00 – 18:00, iar în acest interval au avut loc şi alte activităţi: s-au confecţionat avioane din hârtie, au avut loc demonstraţii de tir cu arcul şi competiţii de airsoft, în timp ce iubitorii de animale au putut adopta un câine sau o pisică în cadrul târgului de adopţii organizat de Asociaţia Pufi.

Organizatorii au oferit peste 50  de diplome de participare şi diplome speciale pentru cel mai frumos zmeu şi zmeul cel mai sus înălţat.

[nggallery id=172]

Distribuie:

Postaţi un comentariu