Deputatul PSD Octavian Petric vrea să construiască cel de-al treilea pod

octavian petric
Deputatul Octavian Petric

Construcţia celui de-al treilea pod peste Someş din Satu Mare ar putea începe anul viitor, dacă amendamentul  ce va fi depus în acest scop de către deputatul PSD Octavian Petric va fi aprobat de Comisia de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor şi inclus în bugetul pe 2014. Alte trei amendamente ce vor fi depuse de către deputatul PSD pentru includerea în bugetul pe 2014 vizează finanţări în vederea construirii unui sediu pentru Primăria oraşului Tăşnad, finalizarea lucrărilor de la Luna Şes şi realizarea lucrărilor la DN 19, pe tronsonul Livada – Negreşti Oaş – până la limita cu judeţul Maramureş.

În scopul unei documentări la faţa locului, la iniţiativa parlamentarului la Satu Mare se vor afla săptămâna viitoare 20 dintre membrii Comisiei Buget- Finanţe ai Camerei Deputaţilor, însoţiţi de ministrul secretar de stat Dan Manolescu din cadrul Ministerului Finanţelor.

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Octavian Petric a declarat că pentru cel de-al treilea pod se au în vedere proiectul şi studiul de fezabilitate realizate pentru o variantă propusă de conducerea Primăriei Satu Mare în 2010.

“Luna Şes este realizată în proporţie de 70%, deci nu mai sunt necesari bani foarte mulţi, iar pentru sediul Primăriei Tăşnad – demolat în 2009 dipă ce un perete al imobilului s-a dărâmat, există de asemenea proiect şi studiu de fezabilitate. Sunt convins că bugetul pe 2014 ar putea suporta realizarea acestor obiective. Dacă ar fi să spun care este prioritatea, aş menţiona Luna Şes, deoarece este un obiectiv turistic de mare interes şi importanţă pentru judeţ” – a declarat Octavian Petric.

Membrii comisiei se vor afla la Satu Mare în 7 noiembrie, iar vizita se va desfăşura după următorul program: ora 9:00, întâlnire la Primăria Tăşnad; ora 10.00, vizită castelul din Carei; între orele 12:00 – 13:00 – şedinţă de lucru cu participarea primarilor şi a oamenilor de afaceri; 13:00 -13:15 conferinţa de presă, urmată de deplasare pentru vizitarea drumului Livada – Negreşti, respectiv Luna Şes.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. vivi says:

    La cati bani au toti oamenii politici ar putea sa faca o colecta si sa construiasaca podul nu sa apara mereu in presa pentru nimic

  2. VICTORIA says:

    DOMNULE PETRIC PRIMA DATA AR TREBUI SA PLATITI AMENDA DE 7500 PRIMITA LA VAMA PETEA SI 17000 LEI ACCIZE SI TAXE .MARFA A FOST TRECUTA CU MASINA DUMNEAVOASTRA CONDUSA DE FRATELE DUMNEAVOASTRA . NU EU AM FORTAT BARIERA LA VAMA CA NU AVEAM PERMIS, NU PUTEAM SA IAU MARFA IN SPATE SA TREC VAMA. SA VA FIE RUSINE CA M-ATI LASAT SA PLATESC ATATA AMAR DE BANI DESII NU AM FORTAT VAMA.

Postaţi un comentariu