Aproape de desfiinţare. Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, pe uscat până la sfârşitul anului

Ședința Consiliul Local Satu Mare

Rectificarea bugetară aprobată luni de consilierii municipali în şedinţă extraordinară a adus Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu” două veşti: una bună şi una rea. Vestea bună este că pentru secţiunea de funcţionare până la sfârşitul anului au fost alocaţi 610.000 lei, din care 188.000 lei reprezintă cheltuielile de personal, iar 422.000 lei cheltuielile materiale.

Vestea proastă este că în dreptul secţiunii de dezvoltare a fost trecut zero, ceea ce înseamnă că până la sfârşitul anului, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu” nu are prevăzut niciun leu pentru organizarea de manifestări.

Întrebată dacă (şi) prin acest demers se urmăreşte, aşa cum se discută tot mai des în ultima perioadă, desfiinţarea Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu”, viceprimăriţa Marcela Papici a declarat:

“Pot să infirm că în acest moment nu avem în vedere desfiinţarea Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu”. Cei de acolo au fost rugaţi să prezinte consilierilor locali proiecte viabile care să justifice alocarea de fonduri pentru organizare. Ceea ce au prezentat până acum nu a fost pe placul consilierilor. Dacă situaţia se va menţine vom fi obligaţi să luăm măsuri”.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Rommel says:

    pai la ce ne mai trebuie asa ceva in Satu Mare ? teatru , cinematograf Popular , hotel Dacia , cinema Victoria … etc etc
    CLUBURI si cit mai multe terase si cat mai multe baruri si carciumi (bombe+pacanele) … de acolo vin “proiecte” si lichiditati catre “adunarea mesei rotunde” …

Postaţi un comentariu