Prejudiciu de peste 14, 5 milioane de lei produs de firme din domeniul panificaţiei

Sursa foto: stirile.rol.ro

Un prejudiciu estimat la peste 14, 5 milioane de lei a fost constatat de poliţiştii din Sălaj în urma unor ample acţiuni de control derulate în lunile septembrie şi octombrie la firmele cu profil de activitate în producerea, prelucrarea, achiziţionarea şi comercializarea produselor cerealiere şi de panificaţie.

‘Poliţiştii sălăjeni au constatat, în cele două luni, 14 infracţiuni şi 438 de contravenţii şi au confiscat două autovehicule, care au fost surprinse în trafic transportând produse de panificaţie fără documente legale. Au fost efectuate controale la 67 de societăţi comerciale şi 12 persoane fizice, iar în trafic au fost verificate 171 de mijloace de transport. Prejudiciul estimativ creat prin comiterea infracţiunilor este de 14.535.948 lei’, a declarat miercuri Tincuţa Dumuţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. 

Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la 100.305 lei, iar bunurile ridicate în vederea confiscării au valoarea de 63.350 de lei.

La acţiuni au luat parte peste 150 de poliţişti din mai multe structuri precum investigarea fraudelor, ordine publică, poliţişti rutieri şi de la transporturi feroviare. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu