“Cornul și laptele”. Elevi din Sălaj vor primi de miercuri doar lapte

Livrarea laptelui în şcoli va începe de miercuri / b365.ro

Consiliul Judeţean Sălaj a încheiat marţi contractele de furnizare a produselor lactate pentru cei peste 26.000 de elevi din judeţ, livrarea laptelui în şcoli urmând a se realiza începând cu ziua de miercuri, licitaţiile pentru produsele de panificaţie urmând a se finaliza în perioada imediat următoare.

‘Distribuţia produselor lactate va începe de miercuri şi va fi asigurată de către SC Simultan Food SRL Timiş, câştigător al licitaţiei pentru toate cele opt zone în care a fost împărţit judeţul. Valoarea totală a contractului este de 2.789.935, 2 lei, fără TVA, numărul total de elevi beneficiari fiind de 26.172’, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei menţionate.

În ceea ce priveşte licitaţiile privind încheierea contractelor de furnizare a produselor de panificaţie, acestea sunt în perioada de depunere a eventualelor contestaţii după finalizarea procedurilor de licitaţie electronică.

‘Întârzierile în atribuirea contractelor au fost determinate şi de faptul că în unele situaţii a fost necesară solicitarea justificării preţului ofertat, având în vedere faptul că acesta era mai mic de 80% din valoarea estimată a contractelor respective. Contractele urmează a fi semnate în perioada imediat următoare’, se mai precizează în comunicat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu