Ţigări în valoare de peste 13.000 lei confiscate la frontiera cu Ucraina

Ţigările de contrabandă au fost confiscate

În cadrul unor acţiuni pe linia combaterii traficului ilegal cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit şi confiscat peste 1.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară.  În urma acţiunilor, o persoană este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Joi, 31 octombrie, în jurul orei 21.00, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul S.P.F. Sarasău, pe timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat a observat, pe direcția localității Sarasău, o persoană pe malul românesc al râului Tisa, care nu-și justifica prezența în zonă.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție însoțită de câinele de serviciu care a interceptat și reținut persoana în cauză, iar în apropierea acesteia fiind descoperite și două colete învelite în folie de culoare neagră. Coletele de ţigări au fost transportate la sediul S.P.F. Sarasău unde în  urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.506 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, de diferite mărci in valoare de 13.500 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

Bărbatul este cercetat în prezent de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. În continuare se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu