FOTO Diversitate și prețuri pentru toate buzunarele la Expo Flora 2013

Ediția jubiliară „Expo Flora 2013” a dovedit că nu este o simplă expoziție botanică, ci evoluează în fiecare an adăugând noi și noi elemente. Astfel, la cea de-a 30-a ediție a expoziției, pe lângă o mare diversitate de flori, arbuști sau diverse aranjamente, au apărut o mulțime de alte elemente, specifice arhitecturii unei grădini.

Întreprinzători din Timișoara, Alba Iulia, Târgul Mureș, Oradea, Pitești și Baia Mare au expus mobilier și decor de grădină sau instalații de irigare la expoziția devenită un eveniment tradițional în cadrul „Sărbătorii Castanelor”. Nu au lipsit nici artizanii producători de pitici de grădină sau alte obiecte din această gamă.

Cu toate că oferta a fost una extrem de generoasă, puțini au fost băimărenii care au ales să-și cheltuie bugetul, cel puțin în prima zi a Expo Flora 2013. Au fost preferați în special butașii de trandafir, cactușii și alte mici plante ornamentale, în general produse botanice cu prețul sub 20 de lei. Majoritatea au preferat să admire și să fotografieze plantele exotice, unele dintre ele ajungând la prețuri de peste 3.000 de lei.

Expo Flora poate fi vizitată în Piața Revoluției din Baia Mare vineri până la ora 21.00, sâmbătă între orele 9.00 și 21.00, iar duminică între orele 9.00 și 20.00.

[nggallery id=167]

Distribuie:

Postaţi un comentariu