Directorul CNADNR: DN18 şi podul peste Tisa sunt priorităţi pentru Guvern

Narcis Neaga a efectuat miercuri o vizită în Maramureş

UPDATE: Directorul Companiei Naţionale de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi (CNADNR), Narcis Neaga, a declarat că DN18 şi podul peste Tisa sunt priorităţi pentru Guvern şi sunt cuprinse în proiecţia bugetară pentru anul 2014.

“Vizita de astăzi este un prim semn că vrem să se facă ceva aici. Mergem în teren să văd cu ochii mei realitatea de pe DN18 şi podul peste Tisa. Acestea sunt vitale pentru viitorul imediat”, a declarat Narcis Neaga.

Acesta a mai precizat că lucrările realizate pe DN18 în Maramureş vor fi achitate cel mai târziu anul viitor, şi vor începe lucrările pe DN 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuş.

“DN18 este în proiecţia bugetară pentru 2014, dar vorbim după jumătatea lunii noiembrie. Pot să vă spun că acest proiect este acolo. În ceea ce priveşte DN 18 B, licitaţia este câştigată, şi chiar din acest an vom începe lucrul la primii 25 de km. DN 18 face parte din priorităţile naţionale”, a concluzionat directorul CNADNR.

La rândul său, preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu, a reiterat necesitatea dezvoltării căilor de comunicaţie rutieră atât interne cât şi externe – Ungaria, Ucraina- în contextul dezvoltării regionale.

‘În viitoarea formulă administrativă, judeţului Maramureş îi revine obligaţia să întreţină peste 180 km de drumuri interjudeţene’ a spus Zamfir Ciceu.

Narcis Neaga, directorul Companiei Naţionale de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi (CNADNR) efectuează miercuri, 23 octombrie, o vizită de lucru în Maramureş. Însoţit de o delegaţie a Prefecturii, Consiliului Judeţean Maramureş dar şi alte autorităţi, acesta are programate mai multe vizite în judeţ, la noul punct de trecere al frontierei cu Ucraina de la Biserica Albă, unde va purta discuţii despre oportunitatea construirii unui nou pod peste Tisa. De asemena, acesta are programate şi discuţii cu reprezentanţii antreprenorilor celor două firme care reabilitează DN18.

Distribuie:

Postaţi un comentariu