Bicicleta cu baterii și fără ghidon, cea mai nouă găselniță a japonezilor

Noua tehnologie ]n materie de deplasare, prezentat[ de oamenii de ;tiin'[ japonezi de la Honda Motors.

Adio pedalat din greu și adio bibiclete imense și grele. Viitorul pasionaților de aventuri pe două roți sună cât se poate de high-tech, dacă ne luăm după cel mai nou proiect al cunoscutului producător de mașini Honda Motors, care a prezentat la salonul Ceatec un proiect de bicicletă care poate fi controlată doar prin balansarea corpului.

Uni-Cub, bicicleta viitorului dezvoltată de oamenii de știință japonezi, are doar un metru înălțime și poate atinge viteze de până la 6 km/h, manavrearea ei făcându-se prin orientarea greutății corporale în direcția dorită.

Potrivit BBC, acest dispozitiv  nu va putea fi folosit în plimbări montane, de exemplu, Uni-Cub fiind gândită pentru folosirea în interior și este destinată în special persoanelor cu mobilitate redusă, durata de viață a bateriei fiind de doar 60 de minute.

Printre alte invenții prezentate de oamenii de știință din Japonia, se numără și o nouă tehnologie de conexiune la internet wireless, de 20 de ori mai rapidă decât actuala tehnologie.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu