Horoscop săptămânal 2-8 martie

Berbec

Săptămâna aceasta singurul duşman cu care te vei confrunta sunt propriile tale gânduri şi frământări. Va trebui să depui un efort dublu pentru a da dovadă de determinare şi ambiţie. Nu te grăbi să iei decizii pentru că acum trăirile interioare îţi pot umbri logica şi raţiunea.

Taur

E momentul să fii deschis schimbărilor care apar în viaţa ta, unele destul de importante. Este perioada cea mai potrivită pentru a face strategii privind deciziile tale viitoare. Ai o mulţime de sarcini de rezolvat unele chiar dificile, dar realizabile.

Gemeni

Intuiţia va juca un rol foarte important în viaţa ta în această săptămână. Reuşeşti să interacţionezi bine, mai ales cu persoane deosebit de dificile. Este o săptămână în care e bine să iei decizii importante atât la locul de muncă dar şi în viaţa ta personală.

Rac

Îţi vine o idee ingenioasă pentru a rezolva un blocaj financiar. La locul de muncă vei fi remarcat pentru energia cu care te manifeşti şi pentru strategiile pe care le aplici.Te gândeşti şi la trecut dar îţi este dificil să acţionezi acum findca nu mai vrei să te complici într-o stare de lucruri neclare.

Leu

Eşti un maestru al comunicării. Şi nu numai atât, vei reuşi să punctezi foarte precis tot ce doreşti şi ce nu doreşti de la cei din jur.  Este adevărat că mesajul tău va fi drastic, însă felul în care procedezi îţi va aduce mai repede aliaţi puternici.

Fecioară

Eşti emoţionat de un eveniment important în familie. Te simţi bucuros, te simţi liniştit şi împăcat, atât cu tine cât şi cu cei din jurul tău. Vrei să faci lucruri importante dar nu ştii de unde să începi. Îţi trebuie întâi un plan de acţiune.

Balanţa

Ideile tale sunt inovatoare, excentrice şi tocmai prin noutatea lor te vor duce către rezultate deosebite. Cu puţină muncă de convingere şi cu argumente logice şi bine exprimate, vei reuşi să demonstrezi de ce eşti capabil. E o șansă mare de afirmare.

Scorpion

Din păcate, va trebui să pui punct unor colaborări neproductive. Nişte parteneri sau asociaţi nu joacă corect în raport cu tine. S-ar putea să primeşti o nouă propunere de afaceri, de pe urma căreia se pare că vei avea mai mult de câştigat.

Săgetător

E important ca săptămâna asta să ai grijă la modul în care exprimi ceea ce simţi. Trebuie să ai un comportament clar şi limpede. Ai grijă la modul în care îţi expui ideile. E de preferat să petreci weekend-ul cu cei dragi, pentru că asta îţi va încărca bateriile care sunt pe ducă.

Capricorn

Ai nevoie să-ţi găseşti aliaţi şi prieteni, ai nevoie de oameni care să-ţi adreseze vorbe bune şi cuvinte de încurajare. Un prieten bun îţi va face o propunere de afaceri, de care, e preferabil, să ţii cont. Totuşi un pic de precauţie nu strică.

Vărsător

Învaţă să fii şi egoist, învaţa să-ţi soluţionezi întâi problemele tale personale şi abia apoi să te ocupi de ale celor din jur. Ai nevoie de un program strict, de o agendă clară şi bine făcută. Altfel, s-ar putea să-ţi bulversezi din nou tot programul din cauza altora.

Peşti

Săptămâna aceasta ai nevoie să dai frâu liber încrederii în instinctele tale şi în forţa ta creatoare, pentru că poţi realiza tot ceea ce-ţi propui. Ai încredere în ceea ce simţi şi nu te îngrijora în privinţa celor din jur. Sunt doar deciziile tale asumate. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu