Horoscop 6 – 13 aprilie 2017

Berbec

Vrei mai mult de la tine şi de la viaţă. Un loc de muncă mai bun, pentru că standardele tale au tot crescut, o locuinţă mai mare, o maşină nouă. Atenţie însă la aceste planuri uriaşe care nu sunt deloc uşor de înfăptuit.

Taur

În ciuda tuturor informaţiilor pe care le tot primeşti în ultima vreme, eşti pur şi simplu îngrijorat şi nesigur. Mergi mai departe fără teamă, pentru că eşti destul de înţelept  şi vei vedea uşor toate manevrele celorlalţi.

Gemeni

Vei căuta să eviţi în această săptămână o călătorie pe care nu ţi-o doreşti. Eşti adâncit în diverse gânduri şi la anumite probleme personale care în ultima perioadă te cam apasă. În final vei găsi la toate acestea, o soluţie simplă mai mult decât îţi poţi imagina acum.

Rac

Anumite gânduri mai vechi au revenit în actualitate şi te frământă. Nu te lăsa pradă lor şi nu o apuca din nou pe acel drum, risipindu-ţi banii şi energia. Trebuie să rămâi realist şi conectat la realităţile imediate şi concrete. Sfaturile celor apropiaţi nu strică.

Leu

Majoritatea leilor îşi asumă acum responsabilităţi financiare destul de mari, iar acestea vor deveni curând angajamente pentru o nouă cale în viaţă. Pune bani deoparte din timp pentru evenimentele importante care vor urma în perioda imediat următoare.

Fecioară

Cariera şi viaţa ta personală nu par a se împăca prea bine, chiar dacă iniţial ai planificat totul cu mare atenţie. Se pare că cei apropiaţi nu s-au putut acomoda planului tău şi acum sunt nemulţumiţi. Încearcă să le acorzi mai mult timp în această perioadă.

Balanţa

Nu te aştepta să primeşti prea mulţi bani în această perioadă. Te poţi aştepta, însă, la mai multă muncă. Din punct de vedere social eşti mai popular ca niciodată, iar cei din jur par a realiza acum cu toţii, cât sunt de norocoşi să fii în preajma lor.

Scorpion

Trăieşti cam periculos. Dacă cineva îţi spune să nu faci ceva anume, parcă intenţionat vei face acel lucru. Nu e sigur că faci bine dar e sigur că vei avea un comportament diferit şi mult mai îndrăzneţ decât îţi stă în fire, poate  chiar ușor agresiv.

Săgetător

Săptămâna asta apare o nouă atracţie şi este recomandat să ţi-o scoţi din minte şi să nu acţionezi nicicum. Dacă vei acţiona în această perioadă e posibil să ajungi într-o situaţie incomodă şi neplăcută. Mai ai un pic de răbdare, analizează lucrurile mai bine.

Capricorn

Emoţiile te fac să percepi greşit anumite lucruri, împiedicându-te să înţelegi că anumite angajamente sunt imposibil de obţinut. Încearcă să vezi lucrurile exact aşa cum stau, dincolo de emoţii şi sentimente. Rămâi cu picioarele pe pământ.

Vărsător

Pare a fi una dintre cele mai romantice şi benefice perioade, pentru că în mare parte, cerinţele tale sunt auzite şi satisfăcute de toţi. Te bucuri acum de o colaborare benefică cu toţi cei din jur, iar munca în echipa este foarte bine văzută.

Peşti

Este o perioadă plină de oportunităţi pentru tine, dar asigură-te că nu pierzi controlul asupra lucrurilor şi nu scapi din mâna cheltuielile. Altfel, rişti să ajungi în situaţii jenante în care nu te vei simţi deloc confortabil. Bucură-te de tot ce se iveşte, dar cu măsură.

Distribuie:

Postaţi un comentariu