Horoscop 23 – 30 martie 2017

Berbec

Soarele intră acum în semnul tău, dublându-ţi energia şi entuziasmul. Ideile tale sunt inovatoare şi stimulatoare, dar evită să îi pisezi pe cei din jur cu ele pentru că vor ajunge să fugă din calea ta atunci când te văd. Îţi trebuie un echilibru în tot ceea ce faci.

Taur

Treptat vei înţelege că există în viaţa ta o persoană cu care va trebui să închei relaţia sau socotelile, eliberându-te înainte de a merge mai departe într-o greşeală evidentă. E timpul să îţi continui viaţa, pe un alt drum.

Gemeni

Începi să devii mai optimist în ceea ce priveşte viitorul, aşa că începi să te exprimi cu mai multă încredere la locul de muncă. Păstrează-ţi cumpătul şi nu te arunca în acţiuni nesăbuite, pentru că urmează să se împlinească ceva ce ai aşteptat mult timp.

Rac

Înainte de a acuza, gândeşte-te de două ori, pentru a nu stârni discuţii neplăcute, imposibil de temperat. Nu ezita să le ceri şi celor din jur anumite păreri. E posibil să te îndrepţi către o nouă carieră, dar pentru a reuşi, vei avea nevoie de sprijin.

Leu

Optimismul tău se va răsfrânge şi asupra celor din jur. Vei primi veşti din ţara sau din străinătate, unele îmbucurătoare altele contradictorii. E bine să verifici de două ori informaţiile înainte de a trage concluzii şi a emite judecaţi.

Fecioară

Îţi trebuie multă cumpătare în a judeca o situaţie sensibilă şi complicată, ivită în mod neprevăzut. De aceea înainte de a acţiona, e bine să te gândeşti de două ori. Poate e de preferat să te consulţi şi cu nişte prieteni apropiaţi.

Balanţa

Parcă ai intrat într-o cursă nebună. Munca ţi-a ocupat tot timpul şi nu mai ai timp aproape de nimic.Va trebui să îţi ordonezi priorităţile şi să stabileşti clar ce vrei cu adevărat. Nu ezita să faci o analiză proprie în acest sens.

Scorpion

Săptămâna aceasta, dacă vei urma sfatul „măsoară de două ori şi taie o singură dată”, vei salva o mulţime de timp şi energie şi vei evita multe probleme şi frustrări. În jurul tău vor fi oameni plini de idei. Încearcă să te adaptezi şi să fii spontan.

Săgetător

Dacă inima şi mintea sunt în consens în tot ceea ce faci, atunci vei avea o săptămână uşoară şi echilibrată din toate puntele de vedere. Mai rămâne să fii atent la felul în care cheltui banii şi să eviţi tentaţiile şi risipa.

Capricorn

Acordă mai multă atenţie la modul în care relaţionezi cu membrii familiei. Ai cam uitat să te bucuri de cei dragi. Reflectează la felul în care i-ai tratat, fiindcă e timpul pentru schimbări majore și pozitive în acest sens.

Vărsător

Lună Nouă pare a te dinamiza şi energiza pentru a-ţi putea asuma acum un risc important. Este vorba despre ceva nou, inedit. Se recomandă, totuşi, să nu te grăbeşti, să mai amâni câteva săptămâni decizia, până eşti sigur că lucrurile stau aşa cum vrei.

Peşti

Experienţele şi lecţiile de viaţă din trecut se vor dovedi acum foarte valoroase, pentru că te vor scăpa de acţiuni financiare riscante şi periculoase. Acum ești inovator şi original şi ai un plan de rezervă frumos şi aplicabil.

Distribuie:

Postaţi un comentariu