Horoscop 13 – 20 aprilie 2017

Berbec

Curând vei descoperi că eşti într-o poziţie foarte bună şi vei putea profita de toate ocaziile interesante care se vor ivi în calea ta. E recomandat să îţi acorzi libertate de mişcare cât mai multă. În acest fel te apropii foarte mult de obiectivele şi visele tale.

Taur

Atitudinea ta se schimbă în bine, te simţi revitalizat, iar acest lucru va avea un efect benefic asupra tuturor aspectelor legate de dragoste şi bani. Eşti pozitiv şi decis să încerci ceva nou, chiar dacă ţi se pare dificil. Intri într-o perioadă bună care se va dovedi foarte constructivă.

Gemeni

Până acum nu ţi-ai asumat riscuri. Este momentul să laşi un pic garda jos şi să trăieşti şi lucruri neprevăzute. Nu trebuie să-ţi fie frică să încerci experienţe noi. Atâta timp cât eşti deschis şi sincer cu toată lumea, nu ai de ce să te temi.

Rac

Problemele legate de muncă şi de sănătate te frământă. Eşti prins în nişte probleme care te ţin pe loc. Schimbă direcţia şi priveşte cu încredere asupra viitorului. Păstrează-ţi încrederea în tine şi nu abandona ceea ce ai început, pentru că în curând ai parte de surprize foarte plăcute.

Leu

Treci printr-o perioadă aventuroasă, un pic riscantă. Vor apărea mici blocaje în zona muncii şi a relaţiilor cu colegii dar vei câştiga din plin pe toate celelalte planuri. Săptămâna viitoare este recomandat să te ocupi îndeaproape de partea financiară.

Fecioară

Relaţiile profesionale îţi oferă acum noi opţiuni şi oportunităţi şi eşti cât se poate de mulţumit. Doar nişte mici probleme trecătoare care apar neaşteptate te enervează pe moment. Este important să acorzi mai multă atenţie vieţii personale.

Balanţa

Este recomandat să fii dechis la propunerile şi ideile colegilor de la locul de muncă, dar şi a prietenilor apriopiați. Vor avea loc nişte schimbări care te vor defavoriza. De aceea este momentul să accepţi unele soluţii de compromis şi să iei în considerare şi alte opinii şi idei.

Scorpion

Vei fi nevoit să reevaluezi o situaţie recent apărută la locul de muncă. Foloseşte-ţi abilitatea de comunicare pentru a muta lucrurile pe calea cea bună. În weekend, zâmbetul îţi revine pe faţă, pentru că lucrurile care păreau a stagna se pun din nou în mişcare pe drumul dorit de tine.

Săgetător

Eşti preocupat de problemele financiare care par a-ţi ocupa în întregime mintea şi timpul. Este bine să planifici cu atenţie banii ţinând cont şi de evenimentele neaşteptate care pot apărea. Oricum te linişteşti în weekend când ai parte de mai multă odihnă şi relaxare.

Capricorn

Se pare că apare un dezechilibru în relaţiile cu familia despre care trebuie să discutaţi. Examinează motivele cu multă logică şi încearcă să fii corect cu ceilalţi. Odată făcut primul pas în acest sens, totul va deveni mult mai uşor şi lucrurile se vor calma.

Vărsător

Gândirea creativă îţi este în această săptămână un aliat de nădejde. Este un moment perfect pentru a rezolva probleme care păreau de nerezolvat. Originalitatea te va ajuta mai mult decât îţi închipui. Dacă ai probleme financiare restante, acum ele îşi vor găsi soluţia.

Peşti

Se anunţă incitante schimbări. Poate fi vorba despre intenţia de a cumpăra un apartament sau despre renovarea casei. Vei fi entuziasmat de tot ceea ce se întâmplă şi vei face schimbări benefice. Este recomandat să colaborezi cu partenerul în tot ce întreprinzi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu