TiMAF caută voluntari

Sub deviza „Make The Step”, Transylvania International Music and Art Festival a dat startul recrutărilor de voluntari pentru cea de-a treia ediție a festivalului.

TiMAF 2013 va debuta, pe 27 septembrie, şi va pune stăpânire pe scena culturală clujeană prin intermediul evenimentelor structurate pe cele 10 arte (muzică, dans, teatru, literatură, street arts, arte decorative și design, arte plastice, arhitectură, gastronomie și publicitate), conform unui comunicat de presă emis de organizatori.

Transylvania International Music and Art Festival caută voluntari optimiști, responsabili, pro-activi, dar și dornici de a învăța și de a se distra. Cei interesați să devină voluntari la ediția din acest an trebuie să completeze formularul http://www.timaf.com/voluntari/ și să își atașeze CV-ul până pe 25 August 2013, urmând ca după selecție să fie contactați și solicitați pentru interviuri.

Festivalul va fi organziat în mai multe locații reprezentative ale orașului. Debutul va fi consemnat pentru ziua de 27 septembrie în Piața Unirii cu evenimentul Open Stage, iar mai apoi activitățile structurate pe cele 3 componente principale: main event, competiții și workshopuri. Evenimentul va dura 17 zile, până în 13 octombrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu