Campania pentru Scena Verde. Strângem 30.000 de pet-uri în cinci zile?

Proiectul Scena Verde vine în întâmpinarea unui mai vechi deziderat al municipalității clujene de a înființa un teatru în aer liber.

Scena Verde urmează să fie inagurată pe data de 26 mai. Șantierul scenei își va începe activitatea pe 16 mai, debutând prin construcția modulelor flotante, urmând ca din data de 20 mai, aceste module să fie așezate pe suprafața lacului și să înceapă construcția efectivă a scenei. Până atunci însă, cei implicați în susținerea proiectului, vor trebui să facă un ultim efort pentru a aduna încă circa 30.000 de PET-uri.

Citiți și: Capitala „hoților de PET-uri”: Scena Verde, în pericol

Concurs cu premii surpriză pentru elevii implicați

„Acesta este motivul pentru care am prelungit campania de colectare până în data de 20 mai. Pe de altă parte, azi am anunțat un concurs între școlile implicate în campania de colectare, un concurs cu premii-surpriză consistente, prelugirea termenului limită pentru colectare fiind benefic și din acest punct de vedere”, explică organizatorii.

Lista punctelor de colectare poate fi consultată aici.

Până în acest moment cartierele care s-au mobilizat și au strâns cele mai multe peturi sunt Mărăști și Grigorescu. Organizatorii așteaptă sugestii din partea comunității clujeane în legătură cu locațiile: Expo Transilvania, Gheorgheni (vizavi de Intersarvisan) și Mănăștur Minerva, puncte unde colectarea este foarte lentă, fiind dispuși să mute punctele de colecatre în altă parte, astfel încât campania să își atingă scopul.

Sugestiile pot fi transmise aici.

Citiți și: Scena Verde, primul teatru în aer liber din Cluj, prinde contur

Distribuie:

Postaţi un comentariu