Razie de amploare într-un dosar de trafic cu etnobotanice: 50 persoane au fost ridicate, 8 duse în faţa judecătorilor

Opt persoane au fost reţinute pentru 24 de ore / Sursa foto: cugetliber.ro

Opt persoane urmează să fie prezentate joi după-amiaza la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, într-un dosar în care, cu o zi mai devreme, poliţiştii Antidrog au ridicat 50 de suspecţi pentru audieri.

Cazul priveşte o reţea de traficanţi de etnobotanice care acţiona pe raza judeţului Bihor, aflată în atenţia poliţiştilor Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Oradea.

Miercuri, poliţiştii au percheziţionat mai multe locuinţe din judeţ, la finalul cărora 50 de persoane au fost ridicate şi prezentate la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Oradea.

După audierile întinse până noaptea târziu, joi, dintre cele 50 de persoane audiate, opt au fost reţinute pentru 24 de ore. Este vorba despre Alexandru Cristian Indrei, (21 ani), Florian Dan Chiş, (32 ani),   Alin Dorin Filip, (23 ani), Dan Eusebiu Florea, (19 ani), Florin Bogdan Barna, (21 ani), Ilie Sandu (21 ani), şi Daniel Sergiu Ciuta, (20 ani).

Joi după-amiaza, toate cele opt persoane au fost prezentate la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu