Peste 200 de copii au participat la un turneu de fotbal antiviolenţă

Participanţii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii, cupe şi dulciuri.

Peste 200 de copii de la 20 de şcoli bihorene au participat la un turneu de fotbal antiviolenţă organizat săptămâna aceasta de Poliţia Bihor, cu scopul de a promova sportul ca metodă alternativă de petrecere a timpului liber şi conştientizarea tinerilor cu privire la importanţa pe care o are mişcarea. Participanţii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii, cupe şi dulciuri.

Peste 200 de copii de la 20 de şcoli bihorene au participat la un turneu de fotbal antiviolenţă organizat, joi, de Poliţia Bihor, la Baza Sportivă Dinamo din Oradea cu ocazia Săptămânii Prevenirii Criminalităţii.

Turneul a fost organizat la Baza Sportivă Dinamo din Oradea

Turneul a fost organizat la Baza Sportivă Dinamo din Oradea

„Competiţia s-a adresat elevilor de gimnaziu, din categoria de vârstă 12 – 14 ani şi a avut scopul de a promova sportul ca metodă alternativă de petrecere a timpului liber şi conştientizarea tinerilor cu privire la importanţa pe care o are mişcarea”, a explicat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Campionatul a fost câştigat de echipa şcolii „Oltea Doamna” Oradea, avându-l antrenor pe profesorul EmilBondar, locul 2 a fost ocupat de copiii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” Oradea pregătiţi de profesorul Ioan Pirtea iar locul 3 de echipa liceului „Lucian Blaga” Oradea pregătită de profesorul Cristian Ungur.

Poliţiştii au acordat şi două menţiuni, copiilor de la şcoala Gimnazială „Nicolae Bogdan” din  Vaşcău, pregătiţi de profesoara Simona Bodiu respectiv celor de la Şcoala Gimnazială Călacea, antrenaţi de profesorul Ionuţ Mateoc.

„Elevii participanţi au fost răsplătiţi cu diplome, medalii, cupe, materiale promoţionale inscripţionate cu mesaje preventive şi dulciuri, puse la dispoziţie de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie – Biroul Teritorial Oradea şi Inspectoratul de Poliţie Bihor”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu