Fundaţia Comunitară acordă burse de peste o mie de euro pentru tinerii talentaţi

Tinerii talentati pot obtine 10 burse

Prin Fondul “Bursa Talentelor”, Fundaţia Comunitară Oradea încurajează performanţa tinerilor studenţi sau absolvenţilor de studii universitare. În acest sens, pune la dispoziţie 10 burse a căror valoare este de 48.000 de lei.

Se caută tineri implicaţi în lucrări de cercetare de orice fel sau care lucrează la proiecte ce au ca scop final realizarea unor produse noi, lucrări de diplomă, doctorat, articole sau cărţi, cercetări de piaţă, participarea la competiţii, etc. care aduc un plus de valoare pentru beneficiarul final, membru al comunităţii locale.

Totodată, fundaţia îşi doreşte să promoveze şi să încurajeze tinerii talentaţi indiferent de domeniu şi să le ofere susţinere şi încredere în drumul pe care l-au ales.

Astfel, accordă 10 burse în valoare totală de 48.000 lei, ceea ce reprezintă o sumă de 4.800 lei/bursă. Ghidul de aplicare pentru Fondul “Bursa Talentelor” este disponibil pe site-ul Fundaţiei Comunitare Oradea: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro. Promovare programului în rândul tinerilor şi beneficiarilor potenţiali are loc până în data de 25 noiembrie, după care, în perioada 25 – 30 noiembrie are loc selectarea câştigatorilor. Implementarea proiectelor va avea loc până cel mai târziu pe data de 1 decembrie 2014

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu