Trei studenți au vândut cizme pentru a-și face bani de Electric Castle. După șase ore, și-au scos afacerea la licitație

Un participamt, mândru de cizmele sale / Foto: Dan Bodea

Cizmele de cauciuc și pelerinele au fost de departe produsele zilei. Pe măsură ce rețelele de socializare s-au umplut cu diferite poze cu acestea, magazinele din Cluj își epuizau, unul după celălalt, stocurile, unele, sătule să primească aceeași întrebare, întâmpinându-și clienții cu mesajul: „Nu mai avem cizme de cauciuc!” scris pe o foaie A4.

Citiți și :Efectul Electric Castle: cizmele de cauciuc se vând ca pâinea caldă

Trei studenți au intuit cererea și au realizat rapid, în prima zi de festival,  o pagină pe Facebook, Kit de ploaie EC. Succesul avut pe parcursul zilei, i-a făcut pe aceștia să își scoată la licitație afacerea.

kit de ploaie

„În urma licitației, suntem încântați să îl anunțăm câștigător pe Ștefan Aslovici, un tânăr antreprenor care a achiziționat afacerea Kit de ploaie pentru suma de 600 de dolari. Felicitări și mult succes la vânzări”, se arată pe pagina afacerii.

It-iști anteprenori 

„Suntem o echipă formată din trei studenți veniți de la Satu Mare și ne-am hotărât să vindem pagina pentru ca să ne putem distra în seara asta la Electric Castle, că nu mai făceam față comenzilor! Pur și simplu azi, la ora 15:00 eram la o cafea și ne-a venit ideea. Noi suntem IT-iști, până astăzi nu știam nimic de cizme. Am găsit distribuitorul la trei km de Electric Castle. Am câștigat cât să nu ne uităm la bani pe perioada festivalului. Sperăm să fie bine, dar nu ne gândeam că va lua mica afacere așa amploare”, a declarat pentru Transilvania Reporter, H.C., unul dintre studenții anteprenori.

Și totuși unde au mers toate cizmele din magazinele clujene și cele achiziționate online?

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodearu de cizmele

Puțină lume știe că Electric Castle are anul acesta o importantă zonă de fashion care tinde să se dezvolte. Oare nu miroase nimeni o afacere în acest sens, un concurs pentru cea mai inedită pereche de cizme, pentru cea mai rezistentă, pentru cea mai colorată sau poate, chiar cea mai curată? Până îi vine cuiva o idee în acest sens, vă propunem să vedem câteva modele din colecția Electric Castle 2015.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

001IMG_2075

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Mircea Olaru-Zainescu says:

    Rău mă dor, ochii mă dor, la vederea cizmelor …
    Și mă duc, și mă duc până la izvor, sub nuc …

  2. Ionut V. says:

    Cei care au spirit antreprenorial mereu vor avea idei.

Postaţi un comentariu