VIDEO | Șumudică: ”Dacă nu ne calificăm, ar trebui să facem un foc de tabără și să ne ardem licențele”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj / Foto: Dan Bodea

Antrenorul celor de la CFR Cluj a declarat astăzi că nu concepe ca echipa sa să piardă calificarea în turul următor al Champions League.

Acum să mă scuze jucătorii, dar dacă nu ne calificăm după victoria cu 2-1, ar trebui să facem un foc de tabără și să ne punem fiecare licențele, să le ardem. Și noi, staff-ul, și jucătorii. Să ne lăsăm toți! Ar fi o rușine istorică. 

Avem șanse mari de calificare, șanse mari de a fi într-o competiție europeană și de a evolua până spre decembrie, cel puțin în grupele Conference League. Apoi ne vom bate de la egal la egal cu următoarea adversară, Slovan sau Young Boys.

Încerc să-mi recuperez jucătorii acum, pentru jocul cu Clinceni. A fost o deplasare extrem de grea, chiar dacă orice telespectator a văzut doar jocul la televizor. N-am găsit locuri de cazare în Gibraltar, am stat în Spania, de aceea am și plecat cu două zile înainte. Ne-am deplasat 60-70 de kilometri, am trecut granița, am intrat într-o altă țară. Totul mi s-a părut contra. Nu am arătat ce trebuia să arătăm, recunosc, iar după pauză am controlat jocul. Importantă e victoria. Până acum, dacă am spus că jucăm un fotbal foarte frumos, am fost atacat că aș face comparație cu foștii antrenorii de la CFR. Am adus 3 puncte României. Important e că ne dă șansa de a ne califica”, a spus Șumudică astăzi într-o conferință de presă.

Antrenorul campioanei României a răbufnit apoi la adresa celor care au criticat CFR-ul în ultimele partide.

Sunt alții care stau bine mersi la diferite posturi de televiziune și încep să spună că Deac nu vrea să îl ajute pe Șumudică, că X nu vrea să joace pentru Șumudică. Nu există așa ceva. Îmi place să stau liniștit în fața dumneavoastră și să le răspund.

Le spun că iubesc meseria asta, mă simt atât de bine pe teren și aici, în preajma jucătorilor! Și atât de bine mă simt când îi văd că se consumă și că îi doare ceea ce se întâmplă la CFR. Nu îmi spuneți mie că erau ei atât de afectați că a jucat CFR-ul prost în prima repriză. Ce iubesc ei CFR-ul!

De unde?! Ei nu știau cum să îl lovească mai repede pe Șumudică, pe jucătorii de la CFR. Băi, oameni buni, vă mai transmit o dată: e greu cu CFR și e greu cu Șumudică! Stați în banca voastră, acolo, pe 80-100 de euro, cât vă plătesc cei de la televiziuni, și mai ușor cu pianul că se varsă claviatura”, a mai declarat Marius Șumudică.

CFR Cluj joacă sâmbătă, în deplasare, cu Academica Clinceni, în etapa a doua a Ligii I, și marțea viitoare, pe stadionul din Gruia, în a doua manșă a duelului cu campioana Gibraltarului, în turul II preliminar din Liga Campionilor.

Vezi conferința de presă integrală a antrenorului de la CFR Cluj:

Distribuie:

Postaţi un comentariu