Ultimele pregătiri pentru Untold 2018

Foto: Dan Bodea

Au mai rămas doar două zile până va începe Untold, cel mai mare festival din estul Europei. Cea de-a patra ediţie se desfăşoară anul acesta între 2 şi 5 august şi vine cu o serie de noutăţi faţă de ediţiile precedente.

Prima schimbare se referă la metoda prin care participanţii la festival îşi pot obţine brăţara. Toți festivalierii au posibilitatea să parcurgă în avans, online, o parte a procesului de check-in, câștigând astfel timp la intrarea în festival. Fanii festivalului pot accesa aplicația Untold sau site-ul untold.com și se pot înregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in.

Fanii trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in. Aceștia vor putea efectua check-in și pentru colegii lor, dacă pe respectiva adresa de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival. Este important de reținut faptul că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brățara de festival în baza abonamentului. Procesul de check-in va salva participanților la festival timp important și le va oferi acces la funcția de alimentare online cu bani a brățărilor de festival. Suma încărcată de fiecare participant pe brățară va deveni activă în momentul în care aceștia o vor primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces.

Schimbări importante au apărut la ediţia cu numărul patru şi în ceea ce priveşte partea de logistică. Organizatorii au dublat în multe cazuri cantitatea de materiale folosite astfel că scena principală are 31 metri înălțime și peste 80 de metri la bază. Scena va avea 3000 mp de decor, iar pentru prima dată, aceasta va avea încorporate elemente 3D prin prezența personajelor principale din conceptul creativ al ediției 2018. De asemenea, va avea peste 500 de mp de ecrane led, dublu față de anul trecut. Consumul de energie însumeaza 5,8 MW putere instalată, adică consumul unui oraș de peste 40.000 de locuitori din România.

O altă noutate, importantă pentru locuitorii din zona Cluj Arena, este că au fost instalate panouri fonice, pentru a minimiza impactul fonic asupra riveranilor pe timpul celor patru zile de festival.

Măsuri de siguranţă în perimetrul festivalului

Peste 1800 de jandarmi, polițiști, pompieri și medici se vor asigura în cele 4 zile și 4 nopți de festival că sunt respectate măsurile de siguranță. În plus, în festival vor exista și 700 de agenți de securitate privați. În perimetrul festivalului vor fi amplasate și un spital de campanie SMURD și 4 puncte de prim ajutor.

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Este permis accesul cu: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică.

Distribuie:

Postaţi un comentariu