Retailerul de mobilă Kika va deschide un magazin la Cluj

foto: kika.ro

Kika, unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni din Austria şi principalul competitor la suedezilor de la Ikea, va ajunge şi la Cluj. Mai exact compania va deschide un magazin în actuala parcare a magazinului Metro.

Recent Consiliul Local Floreşti a aprobat un plan urbanistic zonal având ca beneficiar pe S.C. Metro Cash& Carry România SRL. PUZ-ul se referă la construirea unui „imobil spaţiu expoziţional şi de vânzare, comerţ, servicii depozitare cu regim de înălţime  S+P+2E, modificare acces, refacere împrejmuire şi realizare semnalistică situat în localitatea Florești, str. Avram Iancu nr. 488-490”.

Reprezentanţii Metro au precizat pentru Transilvania Reporter că spaţiul în cauză a fost vândut celor de la Kika, care se vor ocupa integral de noua investiţie.

Până în prezent, Kika are deschise două magazine în România, ambele în Bucureşti, dar şi magazinul online. Kika România atinge anual o cifră de afaceri de peste cincisprezece milioane euro.

În proiect este cuprinsă şi cedarea unei suprafeţe de teren către domeniul public al comunei Floreşti, actualul triunghi de la intrarea Metro, pe care ar urma să fie amenajat un sens giratoriu.

1 Comentariu

  1. Mureșan Ioana spune:

    Cand v-a deschide kika in Cluj? Se mai stie ceva?

Postaţi un comentariu