Jared Leto, mesaj pentru fanii Electric Castle

Foto: thenational.ae

După o campanie de teasing inedită în care au umplut oraşul de afişe negre cu numele unora dintre cele mai apreciate trupe din industria muzicală, organizatorii Electric Castle îi surprind pe fanii festivalului cu un mesaj adresat lor direct de la solistul trupei Thirty Seconds to Mars, Jared Leto.

Mesajul constă într-un scurt video în care britanicul spune că abia aşteaptă să participe la Electric Castle 2019. În mai puţin de o oră, video-ul a ajuns la mai bine de 3.000 de persoane.

Electric Castle va avea loc în perioada 17-21 iulie, la Castelul Banffy din Bonţida. Alături de Thirty Seconds to Mars vor urca pe scena festivalului ca headlineri Florence + The Machine şi Bring Me The Horizon.

Printre numele care vor mai concerta la Electric Castle 2019 se mai numără Metric, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, TOMM¥ €A$H, SOFI TUKKER, Kronos Quartet, MONO (Japan), Viagra Boys, Lemaitre sau Handsome Furs.

Prețul biletelor la Electric Castle 2019 începe de la 399 de lei pentru un abonament pentru toate zilele de festival și 499 lei pentru abonament cu acces în camping. Biletele la Electric Castle 2019 se vor scumpi însă și vor ajunge să coste 549 lei, respectiv 649 lei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu