InfoTrafic se implică în proiectul „O masă caldă”

Echipa InfoTrafic se implică în proiectul „O masă caldă”, iniţiat de câţiva voluntari cu suflet din Cluj-Napoca. Programul “O masă caldă” se bazează exclusiv pe voluntariat, pe donaţii şi pe un management inteligent al resurselor. Astfel, voluntarii şi donatorii reuşesc să ofere persoanelor defavorizate, în fiecare joi, câte o porţie de mâncare echilibrată din punct de vedere nutriţional la costul de aproximativ 2 lei.

Proiectul „O masă caldă” se desfăşoară la momentul actual în 6 cantine, în care voluntarii gătesc o dată pe săptămână, pentru aproape 500 de persoane: 3 sunt localizate în Cluj-Napoca, 2 în Bucureşti, 1 în Bistriţa şi 1 în Satu Mare.

Echipa InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! va fi „de serviciu” joi, 14 aprilie 2016, când va găti în una dintre cantinele clujene. „Am ales, astfel, un altfel de teambuilding, în cadrul căruia vom lucra împreună, pentru persoanele defavorizate; ne vom „suda” echipa, dar vom şi ajuta comunitatea, în acelaşi timp. Iniţiatorii proiectului încurajează companiile să practice acest tip de teambuilding care înseamnă şi implicare în societate. Este o activitate care durează câteva ore, însă va aduce satisfacţii enorme echipei participante” spun cei de la InfoTrafic.

Despre proiectul „O masă caldă” şi despre multiplele modalităţi în care puteţi ajuta puteţi afla mai multe informaţii de pe site, omasacalda.ro, sau urmărind pagina Facebook a proiectului.

Postaţi un comentariu