Începe Untold

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Mai sunt câteva ore până ce ediţia cu numărul patru a festivalului Untold îşi va deschide porţile pentru cei care îi cunosc deja atmosfera şi revin pentru a patra oară, dar şi pentru cei care vor face cunoştinţă abia anul acesta cu „capitala nopţii şi magiei”.

Anul acesta organizatorii promit şi mai multă distracţie faţă de anii precedenţi, mai ales că au dublat, în multe cazuri, materialele folosite pentru a crea un mic univers magic în zona Cluj Arena, Sala Polivalentă şi Parcul Central. Scena principală are 31 metri înălțime și peste 80 de metri baza şi va avea 3.000 mp de decor, iar pentru prima dată, aceasta va avea încorporate elemente 3D prin prezența personajelor principale din conceptul creativ al ediției 2018.

Accesul în incinta festivalului se poate face deja la anumite scene, dar la scena principală, spectacolele vor începe abia de la ora 17:00 cu un show susţinut de dj-ii Partydului KISS FM. Programul continuă apoi cu Mahmut Orhan de la ora 18:00,
– 19:30 – The Asteroids
– 21:00 – Parov Stelar
– 22:30 – The Chainsmokers
– 00:30 – Oliver Heldens
– 02:00 – Diplo
– 03:30 – Afrojack
– 05:10 – Will Sparks

Participanţii nu vor putea intra cu produse alimentare în incinta festivalului, iar achiziţionarea acestora de acolo se va face doar cu banii pe care fiecare şi-i pune pe brăţara proprie. De asemenea, nu vor avea acces cei care au asupra lor ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Distribuie:

Postaţi un comentariu