Forțele Aeriene Române își prezintă oferta educațională la Cluj

Foto: Dan Bodea

Forţele Aeriene Române organizează o campanie de promovare a carierei militare, marți, 27 martie 2018, la Colegiul Tehnic Energetic și Cercul Militar din Cluj-Napoca, în intervalul orar 11.30-15.00.

La eveniment vor participa elevii claselor a XI-a și a XII-a care vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri și ai Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene, alături de militari din cadrul Bazei 71 Aeriene.

Citiți și: FOTO+ VIDEO. Show aviatic la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii de Ziua Imnului Naţional

Programul activității cuprinde și vizitarea unui stand al ofertei educaționale, iar la sfărșitul activității, aeronave aparținând Forțelor Aeriene vor survola locația.

Campania de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române se desfășoară în perioada 19 – 28 martie, în opt municipii reședință de județ: Târgoviște, Călărași, Slobozia, Vaslui, Botoșani, Focșani, Cluj-Napoca și Baia Mare.

Citiți și: Baza aeriană de la Câmpia Turzii se extinde şi modernizează. Rusia este o ameninţare

Distribuie:

Postaţi un comentariu