Focar de coronavirus la IPJ Cluj

Foto: Dan Bodea

Sindicatul polițiștilor europeni (Europol) a anunțat, luni, un focar de coronavirus la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, unde mai mulți polițiști au fost confirmați. Între aceștia sunt adjunctul Constantin Ilea și șeful Serviciului logistic.

„Încă un focar de Covid-19 la un inspectorat de poliţie. După ce săptămâna trecută, şeful IPJ Olt a fost depistat pozitiv, astăzi, un nou focar a apărut la IPJ Cluj, acolo unde adjunctul şefului IPJ, Constantin Ilea a fost depistat pozitiv alături de şeful Serviciului logistic, un coleg de la audit, cât şi alţi poliţişti din cadrul biroul administrativ”, a anunţat Sindicatul Europol, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că o parte dintre cei infectaţi au fost trimişi în izolare la Hotelul Colina, aflat în subordinea instituţiei, restul în izolare la domiciliu.

„Încă o dată tragem un semnal de alarmă cu privire la riscurile iminente la care sunt supuşi poliţiştii în exercitarea atribuţiilor de serviciu. De asemenea, poliţiştii încă aşteaptă ca ministrul Vela să facă public numărul colegilor infectaţi”, au mai transmis sindicalișii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu