Comedy Cluj/Recomandările de marți

Comedie și dans?
Comedy Cluj aduce în CLuj o abordare inedită a spectacolului Carmina Burana. În această seară, la Teatrul Național Cluj Napoca.
Vă prezentăm recomandările noastre pentru ziua de marți.

„Călătoria Hannei” (regia Julia von Heinz) – ora 12:30, Cinema Florin Piersic
Călătoria Hannei în Israel devine un bun prilej de a descoperi istoria familiei, dar și de a se îndrăgosti. Holocaustul, trecutul, moștenirea germană și rădăcinile familiei oferă o nouă și surprinzătoare perspectivă asupra vieții ei.
„Bolnavii” (regia Lodewijk Crijns) – ora 17:00, Cinema Victoria
Lodewijk Crijns, membru în Juriul Competiției Oficiale Comedy Cluj 2014, propune povestea a patru adolescenți bolnavi de cancer împărtășesc și bune și rele în spitalul în care sunt internați. Prietenia și ambiția de a trăi îi mențin pe băieți într-o stare mentală echilibrată. Raliurile nebune în scaunele cu rotile de-a lungul holurilor spitalului sunt în topul distracției. Continuă să se comporte firesc, să își manifeste interesul față de fete, să aibă pasiuni și vise.

„Bărci de noapte” (regia Igor Mirkovic) – ora 19:00, Cinema Victoria
Un road movie despre dragostea la bătrânețe. Povestea a doi bătrâni, Helena și Jakov, care se îndrăgostesc cand se așteaptă mai puțin. Evadează din azilul în care locuiesc precum doi adolescenți fugiți de acasă și pornesc într-o călătorie la care nu ar fi visat niciunul dintre ei niciodată. Proiecția este urmată de o sesiune Q&A cu regizorul Igor Mirkovic, membru în Juriul Competiției Oficiale Comedy Cluj 2014.

„Jacky în regatul femeilor” (regia Riad Sattouf) – ora 20:30, Cinema Florin Piersic
Dacă vă era dor de Charlotte Gainsbourg, nu trebuie să ratați “Jacky au royaume des filles / Jacky în regatul femeilor” regizat de Riad Sattouf. O veți regăsi în rolul unei femei autoritare din Republica Democratică Bubunne care își condamnă oponenții la spâzurătoare. În această țară ciudată, femeile sunt la putere, în vreme ce bărbații, îmbrăcați în robe din cap până în picioare, au îndatoriri domestice. Îndrăzneț și inovator, distins la Festivalul Internațional de la Rotterdam cu Premiul MovieZone, filmul spune povestea unui tânăr ce visează să se căsătorească cu fiica liderei țării, lucru pentru care trebuie să depășească o mulțime de obstacole.

„Carmina Burana” (regia Tamir Ginz) – ora 19:30, Teatrul Național din Cluj

“Carmina Burana”, producția companiei israeliene Kamea Dance propune într-o nouă interpretare o experiență vibrantă și extravagantă, printr-un limbaj personal, colorat și unic, bazat pe tehnici clasice și moderne. După un turneu internațional impresionant în cadrul prestigioaselor festivaluri de dans din Europa, America de Sud, China sau India, reprezentația “Carmina Burana” are premiera pe scena Teatrului Național marți, 14 octombrie, de la ora 19:30. Un eveniment susținut de Steps Dans Festival.

Distribuie:

Postaţi un comentariu